Style & Budapest

A Style and Budapest bemutatja Budapest sokszínű, stílusos, megosztó és kreatív kinézetű arcait Ha szeretnétek felvenni velünk a kapcsolatot ezen az e-mail címen várjuk leveleiteket: styleandbudapest@gmail.com

Friss topikok

  • team: Ha minden igaz,a bal oldali lány a dóri,nagyon aranyos,és nagyon formás lába van,neki találták ki ... (2013.02.26. 09:38) Lányok, 19
  • Jack Torrance: De miért Mary? (2013.02.26. 09:38) Mary, 26
  • BlanzS: Vidám és harsány színek. Kifinomult stílus.Csoda szép! :) (2012.06.26. 12:51) Reni, 26
  • Szent Jeromos: Hát bele tudnék kötni ha akarnék... csak már a szabály az, hogy nincs szabály. (2012.06.26. 12:51) Lili, 22
  • bábuschka: Na végre tiszta és ápolt cipő... (2012.06.14. 17:39) Andi, 36

streetstyle Budapest utcáin

2010.02.03. 08:30 Style&Budapest

A kommentezésről - újra :)

 

Frisstítés: a kommentek mától újra előmoderáláson esnek át - még mindig a blogon lévő szereplők érdekében, csak a nem sértő kommenteket engedélyezem - köszi ;)

Kedves kommentelők!

Ahogy egyre nő a napi látogatószám, a kommentek egy kicsit mindig kötözködősebbek lesznek. Szeretném felhívni a figyelmetek arra, hogy ahhoz, hogy ez az oldal létrejöhessen, ahhoz, hogy az itt jelenlévők szerepelhessenek rajta a ti együttműködésetekre is nagyban szükség van. Sokan azért nem szeretnének szerepelni a blogban, mert -joggal- tartanak a negatív kommentektől. Nem szeretném, hogy ez az oldal is arról a jó magyar szokásról szólna, hogy hogy lehet álnév alatt minél lehúzóbb és másokat negatívan bíráló kommentet megosztani. Az ilyen hozzászólásokat-a szereplők érdekében- ki fogom moderálni!

Fontos; nem azt mondom, hogy ne fogalmazzátok meg, ha nem tetszik valami. DE lehet ezt másokat nem sértő, nem degradáló módon. Például avval az egyszerű szóval, hogy "szerintem". Így a komment máris személyes vélemény lesz örökérvényű igazság helyett.

Még jobban örülék, ha inkább azokhoz az összeállításokhoz szólnátok hozzá, amelyek tetszenek, amelyekből ötletet merítetek, amelyen tetszik valami. Legyetek egy kicsit empatikusabbak, és képzeljétek bele magatokat az itt szereplők helyébe: ugye ti is inkább a dicséreteket mintsem a negatív kritikát szeretnétek hallani?

A Velvet korábban azt írta rólunk, hogy "nagy országimázs építők" vagyunk. Lehet, hogy igazuk van. Szeretnénk hinni, hogy itthon nem csak a fikázásnak, a mások lehúzásának van nézettsége - hanem egymás elfogadásának, dicséretének is.

Előre is köszönöm Nektek, ha ti is így álltok hozzá! :)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://styleandbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr91724629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

G_P 2010.02.09. 23:13:12

Örülök, ha kiszűrik a rosszindulatú kommenteket előmoderálással, viszont tegnap írtam egy teljesen normális hozzászólást, és úgy tűnik, az se ment át a "rostán". A lényege az volt, h jó a blog.

G_P 2010.02.09. 23:28:16

Jó a blog, csak most akadtam rá, indexcímlapnak köszönhetően! Végignéztem az eddigieket, külön tetszik, hogy nem megy a sznobság, be vannak mutatva középkategóriás cuccok is! Persze a legjobb a legjobb, de így emberi a dolog! Hajrá;)
süti beállítások módosítása