Style & Budapest

A Style and Budapest bemutatja Budapest sokszínű, stílusos, megosztó és kreatív kinézetű arcait Ha szeretnétek felvenni velünk a kapcsolatot ezen az e-mail címen várjuk leveleiteket: styleandbudapest@gmail.com

Friss topikok

  • team: Ha minden igaz,a bal oldali lány a dóri,nagyon aranyos,és nagyon formás lába van,neki találták ki ... (2013.02.26. 09:38) Lányok, 19
  • Jack Torrance: De miért Mary? (2013.02.26. 09:38) Mary, 26
  • BlanzS: Vidám és harsány színek. Kifinomult stílus.Csoda szép! :) (2012.06.26. 12:51) Reni, 26
  • Szent Jeromos: Hát bele tudnék kötni ha akarnék... csak már a szabály az, hogy nincs szabály. (2012.06.26. 12:51) Lili, 22
  • bábuschka: Na végre tiszta és ápolt cipő... (2012.06.14. 17:39) Andi, 36

streetstyle Budapest utcáin

2011.05.16. 23:05 Style&Budapest

Streetfashion divatbemutató

Címkék: divatbemutató streetfashion stylist villámtalálka

 Május 21-én szombaton Európa első streetfashion divatbemutatója a Gödörnél!

Részletes programok:

Május 21-én Közép Európa legnagyobb szabadtéri divatbemutatójának helyszínévé változik, az egyébként is csak a város kifutójaként emlegetett Gödörnél található lépcső. A Street Fashion Budapest kortárs divatarchivum üzemeltetője, a Kiscelli Múzeumi szervezi nagyszabású eseményt. A divatshow-n a főszereplők azok a lányok és srácok lesznek, akik az elmúlt hónapokban feltöltöttek magukról képet a street fashion gyűjteménybe, és
akiket a bloggerekből álló zsűri beválogatott a 100 legstílusosabb ember közé. A FOLLOW ME! nevet viselő rendezvény persze a 100 “modellt” felvonultató bemutatón kívül még számos érdekes programmal várja a délután folyamán az Erzsébet térre látogató divatmánokat. Lesz például kiállítás, kerekasztal beszélgetés, stílus- és sminktanácsadás valamint streetfashion fotózás is.
1. hg.hu Stylist Villámtaláka
hg.hu már bejáratott, nagy népszerűségnek örvendő Stylist Villámtalálkával fűszerezi a programokat. Az öt
stylist, Szemes Nóra, valamint a Krea iskolából érkező Torma Mária, Gulácsy Vivien és Tilly Barbara háromnegyed hattól egészen fél nyolcig várják az érdeklődőket stílustippekkel, divattanácsokkal. Ezúttal is 15 perc áll majd rendelkezésre, hogy szakembereink hasznos információkkal lássák el a vendégeket.
2. Kerekasztal beszélgetés a Street Fashion Budapest és a hg.hu közös szervezésében
Street Fashion körkép
Az első kerekasztal beszélgetés öt órakor kezdődik, ahol mi másról is lehetne szó, mint a street fashion műfajról. A beszélgetésen részt vesz például a Ruhanapló hazai kitalálója, Pásztor Teodóra vagy a Street Studió megálmodója Török Noémi - témában a hazai utcai divat legkülönbözőbb képviselőit szólalnak meg.
Beszélgetnek: Neményi Marci (fotós - cotcot.hu), Pásztor Teodóra (MOME videó szakos - Ruhanapló),
Török Noémi (blogger – mashKULTURE Juicy), Henger Dóra (stylist, blogger - Ourstyle), Fogt Linda (Cyclechic.hu),
Simonovics Ildikó (múzeológus - streetfashionbudapest.hu), Szemes Nóra (stylist - Budapest Style).
Moderátor: Séllei Lilla (újságíró - hg.hu)
Trendek kora
Szintén háromnegyed hattól kezdődik második kerekasztal beszélgetésünk, ahol a fő témát az aktuális trendek, a
magyar divat helyzete adja. A beszélgetők között újságíró éppúgy helyet kapott, mint divatblogger, divattervező vagy stylist.
Beszélgetnek: Igor Deseatnikov (stylist – Joy), Bujdosó Bianka (blogger - Our Fashion), Marosvölgyi Rita (újságíró), Lendvai Lilla (stylist), Pasztircsák Larissza és Poppre Orsolya (divattervező - Mrs. Herskin), Attila (blogger - HeStyle). Moderátor: Séllei Lilla (újságíró - hg.hu)
3. Street Fashion fotózás
Az egész rendezvény alatt street Fashion fotózás lesz a hazai legtrendibb streetfashion blogok fotósaival.
A Street Fashion Budapest, a mashKULTURE Juicy, a Cotcot, a Cyclechic.hu, az OurStyle és Style and Budapest divatvadászai keresik a helyszínen a legkülönlegesebb, legextravagánsabb, legtrendibb, leglátványosabb összeállításokat.
4. Sminktanácsadás
Az álomöltözékhez nem elég megtalálni a legtutibb kiegészítőt, hiszen a smink legalább annyira befolyásolja az összhatást. Éppen ezért a Maybelline szakemberei az egész délután folyamán sminktanácsadással várják a látogatókat. Larion Oscar a Maybelline smink mestere mini workshop keretein belül avatja be az érdeklődőket a sminkelés apró de könnyen elsajátítható fortélyaiba.
5. Street Fashion kiállítás
A fotókiállítás keretében a már említett utcai divatblogok legjobb tíz-tíz képei lesznek láthatóak. A fotósok válogatnak műveik közül, így a létrejövő tárlat biztosan nagyon színes és érdekes korrajzot ad a fővárosiak mai öltözködéséről.
Programok:
17:00 - 17:45 Street fashion kerekasztal beszélgetés
18:00 - 18:45 Trend kerekasztal beszélgetés
19:00 - 19:15 intelligens textilek workshop bemutató
17:45 - 19:30 hg.hu Stylist Villámtalálka
17.00 - 19.30. Maybelline smink tanácsadás
20:00 Street Fashion Budapest divatbemutató
Együttműködő partnereink:
Gödör klub, hg.hu, Maybelline New York
mashKULTURE Juicy, Our Fashion, Cotcot, Cyclechic.hu, HeStyle, Our Style,

Style &Budapest

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://styleandbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr642909802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása